Skip to main content

Navigator

Hoogkwalitatief design in Aluminium en glas. Beschikbaar in drie verschillende groottes (10,2 inch – 15,6 inch – 21,5 inch). De twee grootste versies zijn ook beschikbaar als touch screen alleen, als touch screen met ingebouwde extender (om op een makkelijke manier met een externe PC verbonden te worden) en met een ingebouwde box-PC. De uitvoering met de extender en de box-PC zijn interessant om later – indien nodig – een zwaardere of nieuwere (box) PC te kunnen aansluiten en zo de schermen future-proof te maken. De Navigator Alu Touch Screens hebben microfoon en luidsprekers en kunnen ook als videofonie-scherm dienst doen. Op de Navigator Alu Touch Screens kan de EQOmmand software draaien waarmee u uw gebouw kunt bedienen, visualiseren en het energieverbruik kunt beheren.

Domotica_qbus_navigator-alu-black_eqommand

Domotica_qbus_navigator-alu-white_ecodashboard

Domotica_qbus_VideoPhone4_01


De EQOmmand software draait op een PC en laat toe een Qbus-installatie op een intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier te besturen en te visualiseren. De klant kan zelf op een makkelijke manier grondplannen aanmaken, uitgangen toewijzen aan bepaalde kamers, etc. Ook standaard IP-cameras die het mjpeg-formaat ondersteunen kunnen makkelijk gekoppeld worden aan de EQOmmand.

Sinds kort is de EQOmmand ook uitgebreid met de Eco Dashboard applicatie. Via het Eco Dashboard kunnen alle uitgangen in de vorm van een grafiek of een meter bekeken en vergeleken worden. Ook elektriciteits-, water-, gas-, etc. meters kunnen gevisualiseerd worden. Wat is de gemiddelde temperatuur en CO2-concentratie in de living tijdens de maand oktober en hoeveel was dit vorig jaar? Hoeveel ben ik nu in het totaal aan het verbruiken, en wat zijn de grootste verbruikers? Mijn waterverbruik is deze week spectaculair gestegen – is er een lek…? Allemaal zaken die u op het Eco Dashboard kunt zien en op basis waarvan u bepaalde acties kunt ondernemen.