Skip to main content

Switch on the future

Domotica_schakelaars_03Achter de Tastu, Niko, Bticino, Lithoss, JUNG of CJC drukknoppen van de Qbus SWC04 schakelaar schuilt een printplaat vol electronische intelligentie. Alleen al via de 4 drukknoppen kan de schakelaar tot 8 commando’s doorgeven aan de controller. De SWC04 schakelaars hebben standaard RGB LEDs waarvan de kleur zelf kan gekozen of samengesteld worden, en is ook verkrijgbaar met bewegingsmelder, temperatuursensor, infrarood-ontvanger of een combinatie van deze opties.

Maar ook standaard drukknoppen kunnen op een Qbus installatie worden aangesloten via een verbindingsmodule – de INP02 of de INP04.

De combinatie van “slimme” Qbus schakelaars en standaard drukknoppen zorgt voor het door u gewenste evenwicht tussen de nodige functies en de kost van uw installatie.


Domotica_schakelaars_02


Tastu Gamma: design aanraakschakelaars in fingerprint-proof glas

Domotica_schakelaars_04De Tastu® glas-schakelaar heeft geen mechanische drukknoppen, maar werkt via aanraaksensoren die in de glazen plaat zijn weggewerkt. Via deze capacitieve aanraakvlakken kunnen gebruikers alle technieken in die ruimte, op dat verdiep of in dat gebouw bedienen. Deze Tastu® schakelaars zijn fingerprint-proof: een speciale coating op de glazen schakelaar vermijdt dat er vingerafdrukken op het glas achterblijven.

One thought to “Switch on the future”

Reacties zijn gesloten.